Të dashur miq, nëse jeni duke i hedhur një vështrim të shpejtë këtyre faqeve, e nëse do të ndjeni një valë paqeje ose edhe një puhizë të lehtë të së resë, mos e lini t’ju iki: dëgjojeni!
Kush është Jezusi në jetën tuaj? Këtu do të gjeni mesazhin dhe dëshminë që na ka lënë don Ottorino.

Misionet tona në botë

Kur jemi të mbushur nga një ideal i madh që mbush zemrën, dëshirojmë që ta bashkëndajmë me të gjithë!

Edhe neve na ka ndodhur kjo. Kemi njohur Jezusin e ndjehemi të dashur prej tij: ëndërra jonë është të arrijmë në të gjithë botën që të njohin e të duan Jezusin me të njëjtën dashuri me të cilën ai do çdo njeri.

Që nga vitet e para Familja jonë nuk ka mundur ta mbaj për vete gëzimin dhe është 'nisur me nxitim' për të arritur anë të ndryshme të botës!

!

Go to top