Kush jemi

Shoqëria e përshpirtshme Shën Gaetani është një kongregatë rregulltare me të drejtë papnore lindur në Viçenca nga Vepra e Shpirtit Shenjt, nëpërmjet shërbëtorit të Hyjit don Ottorino Zanon (1915-1972) për të filluar ëndërrën e një familje rregulltare e angazhuar për të promovuar bashkimin në dashurinë e krishterë mes mbarështuesve të Kishës, mes barinjve dhe grigjës, mes të gjithë njerëzve që i përkasin familjes së madhe të bijëve të Hyjit.

 

 

Meditazioni 2018

 

 

Go to top